Доступність посилання

ТОП новини

Бойову тишу в зоні АТО військові використовують для зміцнення ліній оборони – прес-центр


У прес-центрі антитерористичної операції у суботу вранці повідомляють про збереження режиму тиші у зоні АТО за минулу добу і використання військовими цього часу для проведення фортифікаційних робіт на лініях оборони. Про це йдеться на сторінці прес-центру у Фейсбуку.

«Минула доба у зоні АТО пройшла повністю спокійно. Противник не застосовував зброю проти наших військових, не було випадків відкриття вогню і в районах лінії розмежування.Сили АТО, використовуючи перемир’я, проводять фортифікаційні роботи на лініях оборони та допомагають мешканцям Донбасу відновити регіон», – йдеться в повідомленні.

Водночас сепаратистські сайти угруповання «ДНР» пишуть, що минула ніч пройшла без обстрілів, повідомлень про порушення режиму тиші не містять і сайти угруповання «ЛНР».

У штабі АТО напередодні повідомили, що сьогодні, 10 жовтня,сили АТО планують відводити артилерію калібру 85 міліметрів від лінії розмежування у Луганській області.

7 жовтня в українському штабі повідомляли, що у Луганській області танки ЗСУ повністю відведені на погоджену контактною групою відстань, і додали: наступним етапом стане відведення протитанкових гармат калібру до 100 міліметрів від лінії розмежування.

Українські військові почали відводити танки з Луганської області 5 жовтня. В угрупованні «ЛНР» заявляли, що «народна міліція ЛНР» розпочала відведення озброєнь ще 3 жовтня.

XS
SM
MD
LG