Доступність посилання

ТОП новини

П’ятьох затриманих через стрілянину в Києві минулого тижня взяли під варту – прокуратура


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Прокуратура Києва повідомила, що за клопотанням слідчого і прокурора Голосіївський районний суд столиці обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою п’ятьом особам, затриманим 9 жовтня поблизу станції метро «Житомирська».

Згідно з матеріалами досудового розслідування, підозрювані займалися вимаганням коштів у київських перевізників; двом із них, які виявилися організаторами злочинних дій, запобіжний захід обрано без можливості внесення застави, мовиться в повідомленні.

Наразі дії підозрюваних кваліфікуються за ч. 3 ст. 206 (протидія законній господарській діяльності) та ч. 1 та 2 ст. 263 (незаконне зберігання зброї) Кримінального кодексу України.

У п’ятницю, 9 жовтня, управління Міністерства внутрішніх справ у Києві повідомляло з приводу перестрілки, влаштованої біля станції метро «Житомирська» у Святошинському районі столиці, про затримання понад 20 осіб. За цим повідомленням, зловмисники під час затримання підозрюваних у вимаганні чинили опір, тож працівники міліції змушені були застосувати зброю.

Внаслідок інциденту ніхто не потерпів, зазначали в МВС.

XS
SM
MD
LG