Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко політав на модернізованому Су-27


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко здійснив випробувальний політ на винищувачі Су-27 у Запоріжжі.

Як повідомляє прес-служба глави держави, Порошенко під час робочої поїздки до Запорізької області оглянув зразки авіаційної техніки, які були відремонтовані Запорізьким державним авіаційним ремонтним заводом «МіГремонт».

Глава держави передав представникам військових частин Повітряних сил України формуляри на два відремонтовані літаки Су-27, модернізовані у відповідності до стандартів НАТО.

Порошенко брав участь у випробувальному польоті на одному з винищувачів на місці другого пілота.

Раніше сьогодні Порошенко заявив, що українці здатні самі захистити себе від окупантів, і він не бачить необхідності в залученні іноземних військових до вирішення конфлікту в Донецькій і Луганській областях.

Запорізький державний авіаційний ремонтний завод «МіГремонт», який входить до складу державного концерну «Укроборонпром», спеціалізується на модернізації та ремонті літаків МіГ-25, Су-17, Су-25, Су-27 всіх модифікацій, їхніх агрегатів і систем, а також технічному супроводі експлуатації літаків зазначених типів.

На даний час, за повідомленням прес-служби президента, завод завантажений виконанням робіт з ремонту й модернізації бойових літаків типу Су-25 і Су-27 для потреб Повітряних сил Збройних сил України.

14 жовтня в Україні відзначають День захисника.

XS
SM
MD
LG