Доступність посилання

ТОП новини

Луганська адміністрація: 3 військових поранені через підрив на фугасі


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 14 жовтня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 14 жовтня 2015 року

Троє українських військовослужбовців були поранені після того, як підірвалися на фугасі в селі Красна Талівка на Луганщині, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

За повідомленням, інцидент стався ввечері 14 жовтня. На вибухівці, закладеній у землю підірвався автомобіль «Краз», на якому дев’ять військових об’їздили прикордонну з Росією територію.

Поранені – військовослужбовці 1-ї застави прикордонної комендатури швидкого реагування з місцем дислокації у місті Харкові, які були прикомандировані до Луганського прикордонного загону, повідомили в адміністрації.

Постраждалих доправили до Біловодської районної лікарні, де їм надають допомогу.

«На Луганщині продовжують «працювати» диверсійні групи терористів. На цей раз військовослужбовців було поранено недалеко від кордону з Росією, що вказує на те, що фугас могли закласти диверсанти, які зайшли з території сусідньої держави», – заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Наприкінці минулого місяця спостерігачі ОБСЄ заявляли, що останнім часом кількість жертв, пов’язаних із наземними мінами, боєприпасами, що не вибухнули, а також мінами-пастками продовжила зростати, і закликали сторони конфлікту розмінувати заміновану територію в Донецькій і Луганській областях.

XS
SM
MD
LG