Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК просить документи щодо «Опоблоку» у харківського облвибрчкому


Архівне фото
Архівне фото

Центральна виборча комісія України зробила запит на документи щодо «Опозиційного блоку» в харківського облвиборчкому, повідомив юрист обласної територіальної виборчої комісії Олександр Коновал.

Він нагадав, що напередодні ЦВК своїм рішенням скасувала постанову про друк бюлетенів на вибори до облради, а також рішення обласної ТВК від 13 жовтня про відмову в реєстрації кандидатів у депутати від «Опозиційного блоку» до облради.

«Тепер, наскільки я розумію, ЦВК хоче своїм рішенням зареєструвати «Опозиційний блок». У них є на це повноваження. ЦВК уже запросила документи для вивчення цього питання, очевидно зареєструють», – повідомив Коновал.

У регіональній організації партії «Опозиційний блок» підтвердили Радіо Свобода можливість реєстрації їхніх кандидатів у такий спосіб. Наразі ведеться передача документів «Опоблоку» до ЦВК.

У Харкові 13 жовтня вже новий склад Харківської обласної територіальної виборчої комісії знову відмовив «Опозиційному блокові» в реєстрації кандидатів на виборах депутатів Харківської облради після того, як ЦВК розпустила її попередній склад саме через таку саму відмову.

XS
SM
MD
LG