Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК поновила реєстрацію Партії вільних демократів у Черкасах


 (©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Центральна виборча комісію поновила реєстрацію Партії вільних демократів на виборах депутатів Черкаської міської ради, які відбудуться 25 жовтня.

Як повідомляє прес-служба комісії, ЦВК зобов’язала Черкаську міську виборчу комісію у строк до 18 жовтня 2015 року включно вирішити питання щодо реєстрації кандидатами в депутати Черкаської міської ради дванадцяти осіб, включених до виборчого списку Черкаської міської організації Партії вільних демократів, з урахуванням виправлення помилок і неточностей у поданих документах, а також – внести зміни до тексту виборчого бюлетеня для голосування в багатомандатному виборчому окрузі з виборів Черкаської міської ради в частині відповідних територіальних виборчих округів.

Також Центральна виборча комісія звернулася до Генеральної прокуратури України щодо перевірки порушень закону України Черкаською міською виборчою комісією.

13 жовтня в Черкасах Черкаська міська виборча комісія знову фактично відмовила в реєстрації кандидатами на виборах депутатів Черкаської міської ради всіх висуванців Партії вільних демократів і кандидатом на посаду міського голови чинного голову Сергія Одарича після того, як попереднього дня, в понеділок, 12 жовтня, ЦВК скасувала попередню постанову Черкаського міськвиборчкому про зняття з реєстрації всього списку Партії вільних демократів.

14 жовтня Центральна виборча комісія достроково припинила повноваження всього складу Черкаської міської виборчої комісії через її неодноразові відмови зареєструвати групу кандидатів від Партії вільних демократів.

XS
SM
MD
LG