Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК відмовила Добкіну в реєстрації кандидатом у Харкові


Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидатом у депутати Харківської облради Михайлу Добкіну, включеному до виборчого списку «Опозиційного блоку» під першим номером. Про це йдеться у повідомленні ЦВК за підсумками засідання комісії 18 жовтня.

«Після розгляду документів щодо реєстрації вищезазначених кандидатів у депутати встановлено наявність підстав для відмови в реєстрації окремих осіб», повідомляє комісія.

Також ЦВК зареєструвала 105 кандидатів у депутати Харківської облради, включених до виборчого списку партії «Опозиційний блок» у Харківській області у багатомандатному виборчому окрузі.

Харківську обласну виборчу комісію зобовʼязано видати представнику «Опозиційного блоку» посвідчення відповідних кандидатів у депутати встановленої форми.

Також ОВК зобовʼязано до 19 жовтня провести повторне жеребкування щодо визначення номерів місцевих організацій партій для розміщення їх назв у виборчому бюлетені з виборів депутатів Харківської облради.

До 24 жовтня включно ОВК має забезпечити виготовлення виборчих бюлетенів та їх доставку усім дільничним виборчим комісіям.

Місцеві вибори в Україні призначені на 25 жовтня. Раніше цього тижня ЦВК скасувала постанову Харківської обласної територіальної виборчої комісії про відмову в реєстрації кандидатів від партії «Опозиційний блок» на виборах обласної ради.

XS
SM
MD
LG