Доступність посилання

ТОП новини

ЦВК виділила майже мільйон гривень для передруку бюлетенів на Закарпатті


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Центральна виборча комісія виділила додаткові кошти у сумі 949,4 тисяч гривень для передруку бюлетенів із виборів депутатів Закарпатської обласної ради.

Як повідомляє прес-служба ЦВК, на засіданні комісія затвердила розподіл додаткових коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення виборів депутатів Закарпатської обласної ради 25 жовтня на суму 949 400 гривень.

Раніше громадянська мережа «Опора» повідомляла, що в Закарпатській області виявилися зіпсованими майже 959 тисяч бюлетенів із виборів депутатів облради через те, що в них неправильно було зазначено назву партії «Об’єднання «Самопоміч» – у надрукованих бюлетенях звучить назва партії зазначена як політична партія «Самопоміч», натомість зареєстрованим суб’єктом виборчого процесу до Закарпатської обласної ради є політична партія «Об’єднання «Самопоміч».

19 жовтня Закарпатська обласна виборча комісія звернулася до ЦВК про можливість передруку 958 тисяч 981 бюлетеня, на що треба виділити 949 391 гривень.

Місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

XS
SM
MD
LG