Доступність посилання

ТОП новини

На Рівненщині зафіксували спробу організації «каруселі»


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Спроба організації «каруселі» та порушення під час друку й видачі бюлетенів є найпомітнішими порушеннями під час голосування на Рівненщині, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

В Острозькому районі члени дільничної комісії на одній з виборчих дільниць виявили у щілині тумби виборчої кабінки три заповнених бюлетені. За словами координатора громадянської мережі «Опора» Анатолія Бондарчука, це може свідчити про спробу організації так званої «каруселі».

У Дубні прізвища кандидатів на посаду міського голови розташовані у бюлетенях не в алфавітному, а у довільному порядку.

У місті Корець деякі виборці не можуть проголосувати через відсутність достатньої кількості бюлетенів на одній із виборчих дільниць. Як пояснила голова територіальної виборчої комісії Корецького району, голова ДВК загубила 13 бюлетенів по 26-му Корецькому виборчому округу.

Радивилівська районна виборча комісія лише сьогодні почала відправляти бюлетені на дільницю у селі Березини. Представники КВУ повідомляють, що така ситуація склалася й на інших дільницях Радивилівського району.

У селищі Оржів Рівненського району члени комісії довго шукали переносну скриньку для голосування, яку знайшли в одній із кабінок. А у селі Городець Володимирецького району виборці не могли знайти дільницю, оскільки у школі, де відбувається голосування, її не було. Вивіску знайшли у приміщенні сільради.

У неділю, 25 жовтня, в Україні проходять місцеві вибори. ​

XS
SM
MD
LG