Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк чекає від виборів ремонту доріг, шкіл, лікарень і правильного розподілу коштів


Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк очікує, що результатом місцевих виборів в Україні буде ремонт доріг, шкіл, лікарень, а також правильне використання коштів місцевого бюджету. Про це Яценюк сказав після голосування на одній із дільниць Києва в неділю.

«Це місцеві вибори, тому від них я чекаю ремонту доріг, шкіл, лікарень і правильного використання місцевого бюджету, адже ми передали мільярдні ресурси на місцевий рівень», – сказав Яценюк.

За його словами, уряд забезпечив фінансування виборчої кампанії, а за організацію і проведення виборів відповідає Центральна виборча комісія.

Раніше президент України Петро Порошенко, голосуючи у Києві, назвав вибори важливими у контекстізавершення процесу перезавантаження влади.

Місцеві вибори в Україні тривають 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та окремих тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей. Водночас, у кількох містах, зокрема, у Маріуполі та Красноармійську, вже заявили, що волевиявлення громадян не відбудеться через порушення.

XS
SM
MD
LG