Доступність посилання

ТОП новини

Явка виборців у Києві зросла до 35% – КМДА


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Станом на 17:30 явка виборців складала близько 35% виборців на всіх 1089 виборчих дільницях. Про це повідомив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

Також Бондаренко повідомив, що станом на 17:30 до міського координаційного центру та правоохоронних органів надійшло повідомлення про правопорушення під час виборчого процесу у Деснянському районі. Зокрема, за його словами, на території Деснянської районної виборчої комісії було здійснено тиск на голову районної виборчої комісії з вимогою дати розпорядження ДВК району видавати представникам кандидата та партії, яку він представляє, по дві копії протоколу дільничної виборчої комісії.

Явка станом на 11:00, за словами Володимира Бондаренка, становила 10-11%, але загалом на місцевих виборах у Києві він прогнозував не більш ніж 50-відсоткову явку.

Місцеві вибори в Україні тривають 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та окремих тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей. Водночас, у кількох містах, зокрема, у Маріуполі та Красноармійську, вже заявили, що волевиявлення громадян не відбудеться через порушення.

XS
SM
MD
LG