Доступність посилання

ТОП новини

Екзит-пол: за посаду мера Івано-Франківська змагатимуться нинішній і колишній народні депутати


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

За даними опитування, яке проводила компанія Соціс, на виборах міського голови Івано-Франківська найбільше голосів виборців (27,1 %) набирає народний депутат Ігор Насалик, який раніше був міським головою Калуша. Він іде від «Блоку Петра Порошенка-«Солідарність».

На другому місці – народний депутат попереднього скликання, «свободівець» Руслан Марцінків – 25,4 % голосів.

Вони змагатимуться у другому турі.

Ще один діючий народний депутат Олександр Шевченко від партії «Укроп» – на третьому місці з результатом 16,3 %.

15,1 % голосів виборців набрав нинішній міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус (Українська народна партія).

За даними екзит-полу щодо виборів депутатів Івано-Франківської міської ради, який проводився на замовлення центрального штабу «Блок Петра Порошенка-«Солідарність», більше 30 % голосів набирає всеукраїнське об єднання «Свобода». В теперішній раді «свободівці» теж мали більшість. На другому місці – «Солідарність», до ради проходять також партія «Укроп», об єднання «Самопоміч» та об єднання «Батьківщина».

Офіційних попередніх результатів місцевих виборів наразі немає.

Як повідомили в «Опорі», явка виборців по Івано-Франківську на 20:00 склала 47,63 %, це нижчий показник ніж на місцевих виборах 2010 року – 49,58 %.

Місцеві вибори в Україні проходили 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та в окремих тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей. Виборчі дільниці закрились о 20:00, почався підрахунок.

XS
SM
MD
LG