Доступність посилання

ТОП новини

Монополії провладних партій у КМДА не буде – Гусовський


Сергій Гусовський
Сергій Гусовський

Кандидат на посаду міського голови Києва від партії «Самопоміч» Сергій Гусовський заявляє, що результати місцевих виборів у Києві свідчать про те, що монополії провладних партій у КМДА не буде. Про це Гусовський сказав в коментарі Радіо Свобода під час спільного з телеканалом «Еспресо» марафону.

«Ми як фракція підсилюємося в рази. Це означає, що піде в історію монополія фракція «Удару» і «Солідарності», яка домінувала в Київраді, та було дві третина голосів, тобто вони могли голосувати за все, що заманеться», – сказав Гусовський.

На його думку, партійна зміна конфігурації у столичній владі дасть змогу вести більш активний політичний діалог.

«В міськраді нового скликання, я думаю, вже буде більш активний політичний діалог і результати цього діалогу я вам гарантую», – додав Гусовський.

Бізнесмена, представника «Самопомочі» Сергія Гусовського на виборах міського голови Києва підтримали 8% виборців. Про це свідчать результати екзит-полу«Соціального моніторингу» на замовлення Комітету виборців України. Також, за цими даними, на виборах до Київської міської ради «Блок Петра Порошенка «Солідарність» набирає 28%, 10,3% отримує об’єднання «Самопоміч», а 10,1% – «Батьківщина».

Сьогодні в Україні проходили місцеві вибори. За даними КМДА, станом на 17:30 явка виборців складала близько 35% виборців на всіх 1089 виборчих дільницях.

XS
SM
MD
LG