Доступність посилання

ТОП новини

«Опора»: заяви про те, що вибори в Лисичанську визнані недійсними, не відповідають дійсності


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Інформація про те, що вибори в місті Лисичанськ на Луганщині визнані недійсними, не відповідає дійсності, повідомляють у громадянській мережі «Опора».

Спостерігач «Опори» Тетяна Плясунова, яка спостерігає за виборами в Лисичанську, зазначає, що це питання виборча комісія навіть не розглядала.

«Питання щодо визнання виборів недійсними навіть не розглядалося членами виборчої комісії вночі. Згідно попередніх результатів, вибори на усіх виборчих дільницях буде визнано дійсними», – зазначає вона.

Як повідомляє «Опора» з посиланням на голову Лисичанської місцевої виборчої комісії Наталію Кравченко, жодних причин визнавати вибори недійсними у комісії не було, також пропозицій з боку членів комісії щодо визнання виборів не дійсними під час засідання теж не було.

В «Опорі» зазначають, що, згідно з попередніми результатами, перемогу в першому турі в місті Лисичанськ отримає Сергій Шилин, кандидат на посаду міського голови Лисичанська від партії «Опозиційний блок», він набирає 52 % голосів виборців.

Напередодні керівник юридичного департаменту штабу «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», депутат Верховної Ради Сергій Алексєєв завив, що у Лисичанську відбулося засідання місцевої виборчої комісії, і вона ухвалила рішення визнати вибори такими, що не відбулися.

Місцеві вибори в Україні проходили 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та окремих тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей.

XS
SM
MD
LG