Доступність посилання

ТОП новини

Речниця Кучми: у Мінську проходить засідання контактної групи за участю сепаратистів


Учасники переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі, архівне фото
Учасники переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі, архівне фото

У Мінську Тристороння контактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі проводить засідання за участю сепаратистів. Про це повідомляє прес-секретар представника України в контактній групі, екс-президента України Леоніда Кучми Дарина Оліфер на своїй сторінці у Facebook.

«У Мінську учасники Тристоронньої контактної групи продовжують своє засідання із представниками окремих районів Донецької й Луганської областей», – написала вона.

Засідання почалося близько 16:00.

Про це також повідомляють сепаратисти на своїй сайтах.

Як заявив сьогодні президент України Петро Порошенко, у вівторок у Мінську українські представники презентуватимуть концепцію виборчого законодавства на Донбасі.

За даними уповноваженої президента з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірини Геращенко, у Мінську обговорюватимуть неприпустимість провокацій на Донбасі і звільнення всіх заручників до кінця 2015 року, розмінування, відновлення інфраструктури і про пішохідний перехід у Станиці Луганській, який відкрили сьогодні.

Останнє засідання учасників контактної групи у Мінську відбулося 20 жовтня. Ще раніше в Мінську учасникам переговорів вдалося домовитися про відведення озброєння калібру до 100 міліметрів і танків від лінії розмежування сторін на Донбасі.

XS
SM
MD
LG