Доступність посилання

ТОП новини

На «Чонгарі» збирають альтернативну блокаді акцію – міліція Херсонщини


Акція з блокади Криму на адміністративному кордоні, контрольно-пропускний пункт «Чонгар»
Акція з блокади Криму на адміністративному кордоні, контрольно-пропускний пункт «Чонгар»

На контрольно-пропускному пункті «Чонгар» на адміністративному кордоні з Кримом у середу, 28 жовтня, планують проведення акції, альтернативної блокаді. Про це кореспонденту Крим.Реалії повідомили у міліції Херсонської області.

«Це не протестна акція. Люди просто хочуть зустрітись, таксисти, і поспілкуватися. Вони написали заяву до сільської ради, що хочуть провести цю акцію», – прокоментував майбутню подію начальник відділу координації діяльності правоохоронних органів, військових і цивільних формувань УМВС України у Херсонській області Олександр Анохін.

Про те, що 28 жовтня у районі пропускного пункту «Чонгар» о 10 годині планують проводити акцію протесту проти «громадянської» блокади Криму, кореспонденту Крим.Реалії повідомив заступник генерального директора телеканалу АТР Айдер Муждабаєв.

«Причому ця акція організована безпосередньо з Криму. Як повідомили ATR у штабі, за їхніми даними, в акції планується задіяти частину таксистів і підприємців Генічеського району загальною чисельністю в кілька десятків людей», – зазначив він.

Раніше кримський блогер, громадський активіст Єлизавета Богуцька висловлювала побоювання, що відповіддю на акцію з блокування ввезення продуктів з материкової України до Криму може стати «антимайдан».

20 вересня розпочалась безстрокова акція з блокування вантажного транспорту, що прямує до Криму з продуктами і товарами, ініційована лідерами кримських татар.

XS
SM
MD
LG