Доступність посилання

ТОП новини

Лисенко: за минулу добу на Донбасі 3 людини підірвалися на вибуховому пристрої


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу на Донбасі поранені двоє військових, загиблих немає, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, військові отримали поранення внаслідок підриву на розтяжці, вони займалися розмінуванням території на Луганщині.

Такожпоблизу контрольного пункту «Новотроїцьке» чоловік підірвався на вибуховому пристрої, його доставили до лікарні з осколковими пораненнями ноги, повідомив Лисенко.

При цьому речник АТО повідомив, що вчора обстрілів українських позицій не було, водночас у Широкині бойовики двічі вели неприцільний вогонь у бік передових опорних пунктів українських військових.

Натомість бойовики угруповань «ДНР» і «ЛНР» нічого не повідомляють про оперативну ситуацію на території, яку вони контролюють.

Останніми тижнями в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із тим, що сторони конфлікту під наглядом представників ОБСЄ почали відводити малокаліберну зброю від лінії зіткнення.

XS
SM
MD
LG