Доступність посилання

ТОП новини

У зоні АТО порушень домовленостей 31 жовтня не було – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Останній день жовтня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі минув без порушень мінських домовленостей. Про це у вечірньому зведенні повідомляє прес-центр штабу АТО.

«У Сватовому військові сапери завершили очистку зовнішнього периметру сховища і розпочали роботу всередині складу боєприпасів», – додають українські військові.

В угрупованні «ДНР» удень 31 жовтня стверджували, що за минулу добу українські військові 11 разів порушили режим припинення вогню, а внаслідок обстрілів Донецька тяжкого поранення зазнав місцевий житель.

Незалежного підтвердження цієї інформації наразі немає.

В угрупованні «ЛНР» про бойові дії не повідомляють.

29 жовтня о 19:35 у Сватовому Луганської області на території польового складу ракетно-артилерійського озброєння Міністерства оборони, де зберігаються близько 3 тисяч тонн боєприпасів, виникла пожежа з подальшою детонацією та розльотом уламків боєприпасів. Загинули двоє людей, є поранені, руйнувань зазнали житлові будинки в районному центрі з населенням майже 20 тисяч людей.

Останніми тижнями в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із тим, що сторони конфлікту під наглядом представників ОБСЄ почали відводити малокаліберну зброю від лінії зіткнення.

XS
SM
MD
LG