Доступність посилання

ТОП новини

У лісі на Донеччині підірвалися та загинули двоє офіцерів ЗСУ – речник АТО


Фото ілюстративне (©Shutterstock)
Фото ілюстративне (©Shutterstock)

Речник АТО Олександр Мотузяник повідомляє, що напередодні на Донеччині через спрацювання вибухового пристрою у лісі загинуло двоє українських військовослужбовців. Про це він повідомив у неділю на брифінгу.

«Вчора у лісі, що розташований між Авдіївкою та Донецькою об’їзною дорогою, на вибуховому пристрої підірвалися та загинули двоє офіцерів ЗСУ», – розповів речник АТО, але додав, що внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

За словами Мотузяника, загалом на лінії зіткнення провокацій за минулу добу не було, поблизу Маріуполя зафіксували проліт одного безпілотника бойовиків.

Затишшя в зоні АТО, каже Мотузяник, військові використовують для утеплення місць несення служби, їдальні та зони відпочинку особового складу на блокпостах і опорних пунктах.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах пишуть про відносно тиху ніч у прифронтових населених пунктах і водночас заявляють, що українські військові обстріляли північні околиці Донецька, а також ділянки поблизу аеропорту. Сайти угруповання «ЛНР» про порушення режиму тиші не пишуть.

XS
SM
MD
LG