Доступність посилання

ТОП новини

МЗС про аварію A321: запрошеним до Росії родичам загиблих українців нададуть допомогу


МЗС України повідомляє, що запрошеним до російського Санкт-Петербурга родичам загиблих в авіакатастрофі над Єгиптом українців нададуть необхідну допомогу в Росії. Про це йдеться в повідомленні на сайті МЗС.

«Консульська установа України у Санкт-Петербурзі надаватиме необхідне сприяння у зустрічі та розміщенні родичів загиблих громадян України, проведенні ідентифікації, оформленні документів та репатріації тіл на Батьківщину», – йдеться в повідомленні.

За даними МЗС, українські дипломати перебувають на зв’язку з компетентними органами Єгипту та російськими дипломатичними і консульськими установами у питаннях пошуку та перевезення тіл загиблих і розслідування причин авіакатастрофи, а також заходів у рамках розслідування причин авіакатастрофи.

31 жовтня на Синайському півострові впав російський авіалайнер, що летів з Єгипту в Санкт-Петербург. Літак Airbus A321 «Когалимавіа», що виконував рейс Шарм-ель-Шейх – Санкт-Петербург через декілька хвилин після зьоту не вийшов на зв'язок з Ларнакою (Кіпр), мітка зникла з екранів радарів. На борту було 217 пасажирів і 7 членів екіпажу, серед загиблих – четверо українців. Триває розслідування причин аварії.

XS
SM
MD
LG