Доступність посилання

ТОП новини

До Запорізької міськради пройшли представники 7 партій


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Запорізька міська виборча комісія оприлюднила результати голосування за депутатів міської ради. Як повідомив голова міської виборчої комісії Артем Лях, до органу місцевого самоврядування були обранні представники семи політичних сил.

У новій міській раді Запоріжжя працюватиме 64 депутати.

Найбільшу кількість мандатів здобув «Опозиційний блок», який у Запорізький міській раді представлятиме 20 депутатів. На другому місці – партія «Укроп» та «Нова політика», які отримали 9 місць. Від «Блоку Петра Порошенка–Солідарність» у Запорізькій міськраді буде 8 депутатів. 6 мандатів отримали представники партій «Батьківщина», «Самопоміч» та «Наш край».

15 листопада у Запоріжжі пройде другий тур голосування за міського голову, у другий тур пройшли самовисуванець Володимир Буряк і кандидат від «Блоку Петра Порошенка» Микола Фролов.

Місцеві вибори в Україні відбулися 25 жовтня у всіх регіонах, окрім анексованого Росією Криму та окремих тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей. Центральна виборча комісія повідомила, що явка на виборах становила 46,62%.

XS
SM
MD
LG