Доступність посилання

ТОП новини

Активісти партії «Укроп» зібралися біля будівлі СБУ


Мітинг під Верховною Радою,3 листопада 2015 року
Мітинг під Верховною Радою,3 листопада 2015 року

Активісти партії «Укроп» зібралися біля будівлі СБУ.

Уранці під стінами Верховної Ради України на мітинг партії «Укроп» прийшло кількадесят активістів з партійною символікою. Як заявили в політичній силі – «на знак протесту проти політичних репресій, за звільнення політв’язнів і на захист результатів місцевих виборів».
Водночас під будівлею парламенту була велика кількість правоохоронців.

Як повідомляє столична столична міліція, в урядовому кварталі Києва проходить кілька масових акцій. У зв’язку з цим правоохоронці посилюють заходи безпеки. Громадський порядок в центрі Києва забезпечують більше 2400.

31 жовтня лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана затримала СБУ. Йому оголосили про підозру за низкою статтей Кримінального кодексу України, серед яких створення злочинного угруповання.

Раніше сьогодні ЗМІ повідомили, що Корбана відвезли у невідомому напрямку із зали Новозаводського райсуду у Чернігові, де йому мали обрати запобіжний захід. Адвокати політика заявили, що Геннадія Корбана викрали.

Проте Служба безпеки України спростувала ці заяви партії «Укроп». Як повідомили в прес-службі відомства, СБУ виконала доручення Генеральної прокуратури: слідчий Генеральної прокуратури України ухвалив процесуальне рішення про затримання Корбана і доручив співробітникам СБУ доставити його в місце проведення слідчих дій.

XS
SM
MD
LG