Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики стріляли по блокпосту прикордонників з гранатомета, ніхто не постраждав – Держприкордонслужба


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

В Державній прикордонній службі України повідомили, що минулої доби бойовики на Донбасі здійснили обстріл пункту пропуску «Золоте» в Луганській області, йдеться на сайті відомства.

«Учораз тимчасово неконтрольованої території у бік блокпосту «Золоте» російські найманці здійснили кілька пострілів з підствольного гранатомета. В результаті таких провокативних дій ніхто з українських захисників не постраждав. Українські прикордонники продовжують дотримуватися режиму припинення вогню, тому вогонь у відповідь не відкривався», – йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними Держприкордонслужби, українські військові зафіксували на Донбасі польоти трьох безпілотних літальних апаратів бойовиків.

Повідомляється, що за минулу добу прикордонники затримали 4 автомобілі без належної документації на майже 180 тисяч гривень із товарами, що рухались на тимчасово непідконтрольні українській владі території.

За даними штабу АТО, з вечора п’ятниці бойовики 13 разів обстріляли позиції ЗСУ, постраждали четверо військових через спрацювання вибухових пристроїв. Донецькі сепаратисти повідомили на своїх сайтах, що ЗСУ чотири рази порушили за минулу добу режим тиші і обстріляли центральну частину Донецька.

XS
SM
MD
LG