Доступність посилання

ТОП новини

Прес-центр АТО заявляє про обстріли з боку бойовиків на Донеччині


Українські військові заявляють про відведення зброї калібром менш ніж 100 міліметрів (фото з архіву)
Українські військові заявляють про відведення зброї калібром менш ніж 100 міліметрів (фото з архіву)

Прес-центр АТО у зведенні у неділю вранці повідомляє про низку обстрілів, скоєних бойовиками попри Мінські домовленості.

Зокрема, за даними штабу, напередодні ввечері сепаратисти чотири рази обстріляли селище Зайцеве, що на Донеччині, з автоматичних та протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперських гвинтівок.

«На донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї п’ять разів обстріляли Опитне, тричі вели вогонь по Красногорівці, двічі по Авдіївці, а також по Піскам та Новгородському», – йдеться в повідомленні.

Українська сторона також зафіксувала обстріли на маріупольському напрямку: там, за даними штабу, бойовики стріляли з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї по Гранітному.

«У той час, коли українська сторона повністю дотримується Мінських домовленостей, завершила відведення мінометів калібром до 100 міліметрів, прихильники так званого «Руського миру» продовжують обстрілювати мирні населені пункти. Близько 21-ї години вони з 82-міліметрового міномета обстріляли Новоселівку Другу», – заявляє прес-центр АТО.

Про напружену ситуацію на Донеччині напередодні повідомляли також бойовики угруповання «ДНР». Вони звинуватили українську сторону у порушенні режиму припинення вогню 4 рази протягом суботи, 7 листопада.

XS
SM
MD
LG