Доступність посилання

ТОП новини

Поліція з’ясовує обставини ДТП, в якій постраждав кандидат на мера Павлограда


Євген Терехов, кандидат на посаду мера Павлограда
Євген Терехов, кандидат на посаду мера Павлограда

На Дніпропетровщині поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждав кандидат на посаду міського голови Павлограда Євген Терехов. Про це у неділю повідомили в Головному управлінні МВС України в області.

Правоохоронці підтвердили, що близько 6:00 у неділю, 8 листопада, на 24-му кілометрі автодороги Знам’янка – Луганськ – Ізварине, поблизу села Межиріч Павлоградського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів МАЗ та Porsche Cayenne.

За даними з поліції, кандидат у мери – водій легкового автомобіля – зі струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою був доправлений до лікарні Павлограда.

«За даним фактом матеріал зареєстровано в журнал єдиного обліку, проводиться перевірка для з'ясування всіх обставин події», – зазначили правоохоронці.

Водночас, за даними з прес-служби партії «Укроп», заявили, що стан Євгена Терехова оцінюється як середньої тяжкості. За повідомленням, чоловік втратив пильність за кермом через втому.

«Далися взнаки події останніх днів, у яких він брав участь. Крім того, ділянка дороги на якій сталася аварія, в такому ж стані, які і більшість доріг у нашій країні», – заявила речниця «Укропу» Євгенія Кравчук. Вона також поінформувала, що Євгена Терехова перевезли до Дніпропетровська, до обласної лікарні імені Мечникова, де його мають оглянути лікарі, які ставили його на ноги після поранення в АТО.

Після першого туру виборів 25 жовтня у Павлограді була напружена ситуація через роз’яснення ЦВК про відсутність підстав для другого туру міського голови за умови відсутності в місті 90 тисяч зареєстрованих виборців.

27 жовтня Павлоградська міська виборча комісія ухвалила рішення призначити другий тур, до якого, за офіційними даними, виходять представник «Опозиційного блоку», перший заступник міського голови Павлограда Анатолій Вершина та кандидат від партії «Укроп», демобілізований боєць Євген Терехов.

XS
SM
MD
LG