Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк закликав Верховну Раду ухвалити закони, необхідні для євроінтеграції


Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк (©Shutterstock)
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк (©Shutterstock)

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав депутатів Верховної Ради ухвалити закони, які передбачають реальну боротьбу з корупцією і наближають Україну до ЄС. Як повідомляє «Урядовий портал», про це Яценюк сказав 8 жовтня у «10 хвилинах з прем’єр-міністром».

«В українців є національна мета – стати членами Європейського союзу. Не ставайте на шляху цієї мети, а зробіть все, щоби ми разом пройшли цей шлях», – наголосив Яценюк.

Також, на думку прем’єра, Рада має проголосувати за ключові закони, які дають можливість Україні отримати безвізовий режим із Євросоюзом.

Яценюк також наголосив, що уряд України 11 грудня відзвітує перед українським народом і парламентом про рік своєї діяльності.

5 листопада голова Верховної Ради Володимир Гройсман закрив засідання після того, як у парламенті не було достатньої кількості депутатів для ухвалення законопроектів, які стосуються виконання Плану дій щодо візової лібералізації. Гройсман заявив, що ці законопроекти розглядатимуться у вівторок, 10 листопада.

На цю ж тему:

Політична карикатура Олексія Кустовського
Політична карикатура Олексія Кустовського

05.11.2015
Депутати провалили «безвізовий» день. Останній шанс у вівторок

Депутати бояться за свої корумповані статки? «За назви законів нам безвізовий режим ніхто не дасть» – Сидорович далі
XS
SM
MD
LG