Доступність посилання

ТОП новини

Гройсман: у четвер депутати розглянуть пакет законопроектів з економічного розвитку


Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Верховна Рада України планує в четвер, 12 листопада, розглянути пакет законопроектів з економічного розвитку.

Як повідомив під час погоджувальної ради спікер парламенту Володимир Гройсман, планується розгляд близько 40 законопроектів, пов’язаних з економічним розвитком і дерегуляцією.

«Я сподіваюся, що ми дуже ефективно будемо працювати, щоб їх прийняти, адже розвиток економіки – один з найважливіших пріоритетів і викликів», – зазначив він, додавши, що такі «тематичні дні розвитку економіки» планується проводити регулярно.

Гройсман нагадав, що минулого тижня було прийнято рішення щодо перенесення розгляду пакету законопроектів щодо лібералізації візового режиму на 10 листопада.

Також народним депутатам запропонують розглянути законопроекти про зменшення ренти на газ, продовження мораторію на землю, а також питання стосовно проведення виборів у Маріуполі, додав він.

5 листопада Гройсман закрив засідання після того, як у парламенті не було достатньої кількості депутатів для ухвалення законопроектів, які стосуються виконання Плану дій щодо візової лібералізації. Гройсман заявив, що ці законопроекти розглядатимуться у вівторок, 10 листопада.

XS
SM
MD
LG