Доступність посилання

ТОП новини

АТО: бойовики з вечора понеділка 33 рази обстріляли позиції ЗСУ


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У прес-центрі штабу АТО у вівторок вранці повідомили про те, що бойовики з 18-ї години вечора понеділка і до перших годин вівторка 33 рази обстріляли позиції ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

За даними штабу, обстріли тривали на донецькому, артемівському, маріупольському напрямках із використанням гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Під вогонь бойовиків потрапили населені пункти Піски, Опитне, Мар’їнка, Авдіївка, Красногорівка, околиці Невельського, Кам’янки, Широкина, а також Верхньоторецьке, Попасна, Богуславське,

«Після 01:05 у зоні проведення АТО було тихо», – зазначили в прес-центрі штабу АТО.

Про поранених чи загиблих в результаті обстрілів українських військовослужбовців не повідомляють.

Сепаратисти угруповання «ДНР» на своїх сайтах пишуть, що ЗСУ обстріляли донецький аеропорт, під вогнем опинився район «Вольво-Центру» на околиці Донецька. Так звана народна міліція «ЛНР» заявляє, що повідомила представників Спільного центру з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК) та спостережну місію ОБСЄ про провокаційні дії українських силовиків у районі Щастя. За даними луганських сепаратистів, українська сторона звозила днями туди БТРи та автомобілі з озброєнням.

Раніше в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із оголошенням відведення озброєння від лінії зіткнення. Проте вже другий тиждень частіше повідомляється про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG