Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики стріляли на Артемівському та Донецькому напрямках – штаб АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Проросійські бойовики обстріляли позиції українських військових на Артемівському та Донецькому напрямках увечері 10 листопада та вночі 11 листопада, заявляє прес-центр штабу АТО.

На Артемівському напрямку обстріли зафіксовані в Майорську та Зайцевому, на Донецькому – в Авдіївці, Пісках та Мар’їнці.

Також українські військові інформують про бій, що відбувся близько 22:00 у районі Новозванівки на Артемівському напрямку.

«При наближенні диверсійно-розвідувальної групи було ухвалене рішення відкрити вогонь на ураження. Противник відступив та спробував обійти з лівого флангу. При повторній спробі атаки відкрито вогонь на ураження. Забравши загиблих та поранених, загарбники відступили», – ідеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Сепаратисти на своїх сайтах повідомляють про бої в районі Донецька та Горлівки і звинувачують в обстрілах українських військових.

Обидві сторони не інформують про жертви чи руйнування внаслідок бойових дій.

Від початку вересня в зоні АТО фіксувалося відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язане, зокрема, із оголошенням відведення озброєння від лінії зіткнення. Проте вже другий тиждень частіше повідомляється про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні режиму припинення вогню.

XS
SM
MD
LG