Доступність посилання

ТОП новини

За добу КПП у зоні АТО перетнули понад 20 тисяч людей – прикордонники


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

За минулу добу контрольні пункти в'їзду та виїзду у зоні проведення АТО перетнули понад 20 тисяч людей, повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.

«Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО, що пов’язана з пропуском осіб, залишається напруженою. Продовжує відзначатись значний пасажиро-транспортний потік», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники повідомляють, що люди і транспорт рухаються через на КПП «Зайцеве», «Георгіївка», «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Станично-Луганське». Станом на ранок середи майже скрізь є черги, але прикордонники вживають заходи для стабілізації ситуації.

«Контрольні пункти продовжують працювати в штатному режимі», – йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

З середини жовтня на Донбасі повідомляють про поступове збільшення пасажиро-транспортного потоку через контрольні пункти в'їзду-виїзду в зоні проведення АТО. Головною причиною виникнення черг, як кажуть прикордонники, є припинення бойових дій в регіоні. Крім того, люди частіше почали їздити за товарами на контрольовані українською владою території та відвідувати рідних по обидва боки від лінії розмежування сторін конфлікту.

XS
SM
MD
LG