Доступність посилання

ТОП новини

Суд переніс засідання щодо запобіжного заходу Мосійчуку на 12 листопада


Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

Печерський райсуд Києва переніс розгляд клопотання щодо обрання запобіжного заходу для народного депутата Ігоря Мосійчука на 12 листопада.

«Задоволено клопотання про перерву для ознайомлення адвоката Курчина із матеріалами справи. Суддя Цокол оголосила переву до 09:00 завтрашнього дня», – повідомили у прес-службі Мосійчука у середу ввечері.

Раніше сьогодні Печерський райсуд Києва переніс на 19 годину засідання щодо арешту Мосійчука.

17 вересня Верховна Рада дала згоду на притягнення Мосійчука до кримінальної відповідальності, затримання й арешт, після чого його й затримали силовики в будівлі парламенту.

Перед голосуванням генеральний прокурор Віктор Шокін показав депутатам відео, на якому Мосійчук нібито отримує хабар. Сам парламентар назвав відео неправдивим, а обвинувачення на його адресу – політичною помстою.

Ігоря Мосійчука підозрюють у вчиненні правопорушень, передбачених п’ятьма статтями Кримінального кодексу, зокрема в одержанні неправомірної вигоди. Мосійчуку суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, наразі він перебуває в лікарні у зв’язку зі станом здоров’я.

XS
SM
MD
LG