Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі 11 разів відкривали вогонь – прес-центр штабу АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Українські військові повідомляють про 11 обстрілів з боку проросійських бойовиків на Донбасі в період із 18:00 12 листопада до 6:00 13 листопада. Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу антитерористичної операції.

Обстріли, як стверджують у штабі, зафіксовані на Донецькому напрямку – у Красногорівці, Пісках, Опитному та Новоселівці, а також на Артемівському напрямку – в Майорську.

«На Артемівському напрямку з 18:25 до 19:15 у Зайцевому відбулося бойове зіткнення», – інформують українські військові.

Сепаратисти на своїх сайтах повідомлень про події ночі чи пізнього вечора не мають. У другій половині дня 12 листопада вони звинувачували українських військових в обстрілах передмість Донецька, а також у районі населеного пункту Зайцеве.

Про жертви чи руйнування жодна зі сторін конфлікту не інформує.

Від початку вересня в зоні АТО фіксувалося відносне затишшя і майже повна відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язане, зокрема, із оголошенням відведення озброєння від лінії зіткнення. Проте вже другий тиждень частіше повідомляють про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні умов перемир’я.

XS
SM
MD
LG