Доступність посилання

ТОП новини

СБУ затримала у зоні АТО незаконних вантажів на 2 мільйони гривень


Співробітники служби безпеки України повідомили про спільне з військовими затримання в зоні проведення АТО, вантажів із продуктами харчування і технікою на суму 2 мільйони гривень, повідомляє сайт СБУ.

За даними відомства, в одному випадку автомобілі намагалися проїхати на тимчасово окуповані бойовиками території Донеччини поза встановленими пунктами пропуску з кондитерськими та м’ясними виробами, а в іншому – прямуючи на Луганщину, везли оргтехніку.

Повідомляється, що, крім товару, СБУ також вилучила понад 12 тисяч доларів і близько 40 тисяч гривень готівки, банківські та страхові документи

«Триває перевірка походження товарів та встановлюються організатори відправлення вантажів», – повідомили в СБУ.

Правоохоронні органи, військовослужбовці, а також прикордонники неодноразово заявляли про випадки перетину лінії розмежування на Донбасі транспортними засобами, які перевозили товари та вантажі без належних документів.

Нині уздовж лінії розмежування працюють міжвідомчі мобільні групи, завдання яких – запобігти потраплянню несанкціонованих вантажі як на території, підконтрольні бойовикам, так і в зворотньому напрямку.

XS
SM
MD
LG