Доступність посилання

ТОП новини

Ми є свідками закінчення дипломатичного проекту «Мінськ» – Тука


Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука вважає, що на Донбасі розпочалася нова хвиля ескалації збройного конфлікту.

«Знову стрілянина. Знову вибухи. Знову гинуть наші солдати. Путіноїди протримались аж два тижні. Мені здається, ми є свідками закінчення дипломатичного проекту «Мінськ», – написав чиновник на своїй сторінці у Facebook.

«Не уявляю собі, про які «вибори на окупованій території» надалі може йтися», – додав Георгій Тука.

Президент України Петро Порошенко, перебуваючи у Львові, повідомив про загибель 14 листопада одного українського військового і поранення ще вісьмох в Авдіївці на Донеччині внаслідок мінометного обстрілу.

За минулу добу внаслідок бойових дій у зоні проведення АТО 5 українських військовослужбовців загинули, 4 були поранені, повідомив на брифінгу 14 листопада речник АТО Андрій Лисенко.

Сепаратисти з угруповань «ДНР» та «ЛНР» свої втрати не оприлюднюють.

За останні два тижні в зоні проведення АТО на частині територій Донбасу повідомляється про почастішання випадків порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні умов перемир’я. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні умов перемир’я.

XS
SM
MD
LG