Доступність посилання

ТОП новини

У Краматорську в день виборів на блокпостах перевіряють автомобілі, посилено патрулювання вокзалів – МВС


Патрулювання Краматорська у день виборів, Донеччина, 15 листопада 2015 року (фото з сайту МВС)
Патрулювання Краматорська у день виборів, Донеччина, 15 листопада 2015 року (фото з сайту МВС)

Краматорське управління поліції в Донецькій області повідомляє, що ситуація в місті у день голосування на місцевих виборах 15 листопада – спокійна, правоохоронці посилено патрулюють дороги, залізничні та автовокзали.

«О 8:00 відкрилися всі 89 виборчих дільниць. Кожна з них знаходиться під охороною співробітників поліції. У зв'язку з терактами у Франції з метою запобігання дестабілізації ситуації в Україні співробітники поліції перейшли на посилений режим несення служби», – йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті МВС.

Начальник управління поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що у Краматорську охорону громадського порядку забезпечують більше 400 правоохоронців, і попросив не перешкоджати вимогам силовиків про зупинку і перевірку документів та автотранспорту.

За крісло міського голови Краматорська сьогодні змагаються заступник мера Андрій Панков та депутат від депутат від «Блоку Петра Порошенка – Солідарність» Максим Єфімов.

Краматорськ – єдине місто на Донеччині, де 15 листопада проходить другий тур виборів, обирають міського голову.

У неділю, 15 листопада, в Україні відбувається другий тур місцевих виборів з голосування щодо виборів міських голів Києва та ще 28 міст України (у 18 обласних центрах і 10 містах обласного значення).

XS
SM
MD
LG