Доступність посилання

ТОП новини

«Опозиційний блок»: заява Порошенка про політичну смерть екс-регіоналів є безвідповідальною


Партія «Опозиційний блок» вважає, що заява президента України Петра Порошенка про швидку політичну смерть колишніх членів Партії регіонів безвідповідальна і популістська.

«Заява президента – більш ніж ексцентрична, враховуючи той факт, що на сьогодні він залишається єдиним співзасновником Партії регіонів, який залишився у владі… Виходить, що коли президент говорить про політичну смерть екс-регіоналів, він говорить про своє політичне майбутнє?» – мовиться в заяві.

В «Опозиційному блоці» вважають, що Порошенко «не помітив, як, прийшовши до влади, перетворився на Януковича».

«Вважаємо, що такі заяви президента України є безвідповідальними, популістськими і не сприяють встановленню миру, демократії і єдності в українському суспільстві», – наголошують в політичній силі.

Напередодні в інтерв’ю телеканалам Петро Порошенко порівняв колишніх регіоналів із Комуністичною партією і спрогнозував, що їх чекає швидка політична смерть.

У неділю, 15 листопада, в Україні відбувся другий тур місцевих виборів з голосування щодо виборів міських голів Києва та ще 28 міст України, явка виборців склала 34%.

«Опозиційний блок» виник на уламках Партії регіонів, яка після подій Майдану на початку 2014 року практично припинила політичну діяльність і не брала участі у позачергових парламентських виборах. До «Опозиційного блоку» ввійшли багато членів цієї партії. На місцевих виборах в деяких містах представники «Опозиційного блоку» отримали перемогу, зокрема в Кривому Розі та Павлограді.

XS
SM
MD
LG