Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: у Києві на станціях метро та в кафе вибухівок не виявили


Архівне фото
Архівне фото

Державна служба надзвичайних ситуацій в Києві повідомляє, що на станціях метро та в столичних кафе вибухонебезпечних предметів та пристроїв не виявили.

У прес-службі ДСНС зауважують, що вранці протягом трьох годин надійшли повідомлення про мінування станцій метрополітену та ресторанів «McDonalds» в місті Києві.

«Для обстеження станцій метрополітену, ресторанів «McDonalds» та прилеглих територій залучили працівників поліції районних управлінь та столичного метрополітену. Під час обстеження станції метрополітену працювали в штатному режимі, зміни в розкладі руху електропоїздів не відбулося. Станції працювали на вхід та вихід», – йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці розшукують особу, яка надала інформацію про «мінування».

У ДСНС нагадують, що за такі неправдиві повідомлення про мінування передбачена кримінальна відповідальність.

Раніше у вівторок комунальне підприємство «Київський метрополітен» закрило станції «Чернігівська» і «Гідропарк» через повідомлення про мінування. Згодом у «Київському метрополітені» повідомили, що правоохоронці не виявили вибухонебезпечних предметів на станціях і метрополітен працює у звичайному режимі.

У соцмережах сьогодні повідомлялось про закриття низки закладів McDonald's через повідомлення про мінування. Згодом у компанії McDonald's Ukraine підтвердили, що кілька закладів мережі в Києві закриті.

У центрі Києва евакуюють заклади громадського харчування (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:30 0:00

Напередодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що у зв’язку з терактами у Парижі правоохоронці переходять на посилений режим роботи на наступні два тижні з метою попередження дестабілізації ситуації в Україні.

XS
SM
MD
LG