Доступність посилання

ТОП новини

Поліція не виявила вибухівки в магазинах і на станціях метро в Києві


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

Правоохоронці не виявили вибухонебезпечних предметів у магазинах Roshen і на станціях метро в Києві, одним із псевдомінерів виявилася жінка, особистість іншого аноніма встановлюється.

Як повідомляє прес-служба столичної поліції, правоохоронці перевірили повідомлення про «мінування»: у торгових закладах і метрополітені небезпечних предметів не виявлено, огляд житлових будинків триває.

Силовики уточнюють, що сьогодні з 14:00 до 15:00 до столичної поліції телефонували двоє анонімів із повідомленнями про замінування низки об’єктів: двох станцій метро, двох магазинів іжитлових будинків в одному з київських селищ.

Раніше у соцмережах повідомлялось про закриття магазинів Roshen біля станцій метро «Лівобережна» і «Дарниця» через повідомлення про «мінування».

17 листопада в Києві через повідомлення про «замінування» зачиняли станції метро «Чернігівська» і «Гідропарк», а також заклади громадського харчування McDonald’s. Вибухівки після перевірки не виявили.

Перед цим міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що у зв’язку з терактами у Парижі правоохоронці переходять на посилений режим роботи на наступні два тижні з метою попередження дестабілізації ситуації в Україні.

XS
SM
MD
LG