Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі почалися всеукраїнські навчання зв’язківців Військової служби правопорядку


Військова служба правопорядку провела всеукраїнські навчання для зв’язківців (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:36 0:00

У Запоріжжі на базі частини спецназу «Сармат» у середу почалися триденні всеукраїнські навчання зв’язківців Військової служби правопорядку Збройних сил України. У них беруть участь близько 30 бійців із різних підрозділів. Військовослужбовці відпрацьовують навички як роботи з різними формами зв’язку на передовій, так і охорони командних пунктів та вузлів зв’язку.

«Кожна посадова особа, яка взяла участь в цих заняттях, повинна підготувати і надати нам пропозиції щодо розгортання пунктів управління зв’язку у своїх військових частинах. Вони вже бачили, які є можливості тих сучасних засобів зв’язку, які зараз поставлені на озброєння Збройних сил України. Вони мають підготувати заявки, що необхідно. Бо багато сучасних засобів зв’язку поставлено у Збройні сили, але люди не у змозі або не знають, як їх правильно застосовувати», – розповів заступник начальника штабу Головного управління Військової служби правопорядку Збройних сил України Олег Лавров.

Військова служба правопорядку входить до складу Збройних сил України. Її підрозділи виконують функції військової поліції: забезпечують правопорядок серед військовослужбовців, мають повноваження розслідувати протиправні дії, здійснені вояками, та заарештовувати їх.

XS
SM
MD
LG