Доступність посилання

ТОП новини

Кількість загиблих через аварію катера «Іволга» зросла до 20 людей


Підняття затонулого катера «Іволга», 19 жовтня 2015 року
Підняття затонулого катера «Іволга», 19 жовтня 2015 року

Кількість загиблих внаслідок аварії прогулянкового катера «Іволга» зросла до 20 людей, повідомляє прес-служба ДСНС в Одеській області.

«19 листопада о 11:36 надійшло повідомлення про те, що в місті Затока у Дністровському лимані, на відстані 150 метрів від берега виявили тіло людини… Як було встановлено пізніше, чоловік перебував на судні «Іволга» на момент аварії», – йдеться у повідомленні

17 жовтня прогулянковий катер затонув на Одещині в районі Затоки. Спочатку повідомляли про 14 загиблих і 22 врятованих людей. Після того, як катер підняли з води, у ньому виявили тіла ще двох загиблих. Згодом у міліції повідомили про виявлення ще одного тіла. За останніми даними, повідомлялося про 19 загиблих.

За фактом аварії міліція розпочала кримінальне провадження за частиною 3 статтею 276 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту.

Для розслідування причин аварії було створили урядову комісію. Як заявляв голова цієї комісії Геннадій Зубко, трагедію спричинили недбалість капітана судна та порушення правил техніки безпеки.

XS
SM
MD
LG