Доступність посилання

ТОП новини

Ніч у зоні АТО минула тихо – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Уперше за кілька днів нічні години 21 листопада в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі минула без обстрілів. Про це йдеться в ранковому повідомленні прес-центру штабу АТО.

Неспокійними були вечірні години, додають українські військові.

«Переважна більшість провокаційних обстрілів з 18:00 до півночі була зосереджена на Донецькому напрямку», – повідомляють у штабі. Під обстрілами, за цими даними, опинилися Мар’їнка, Красногорівка, Авдіївка та Піски. На Артемівському напрямку обстріли фіксувалися в районі Лозового, а на Маріупольському – поблизу населеного пункту Широкине.

«Після 00:27 у зоні проведення АТО було тихо», – повідомляє прес-центр штабу АТО.

Сайти сепаратистів не містять жодних повідомлень про бойові дії у вечірні години 20 листопада чи вночі 21 листопада.

Раніше в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Проте від початку листопада дедалі частіше повідомляється про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

17 листопада в Мінську учасники контактної групи під час переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі вкотре наголосили на необхідності припинення порушень мінських угод.

XS
SM
MD
LG