Доступність посилання

ТОП новини

Демчишин: Україні вигідно продавати електроенергію до Криму


Постачання електроенергії в Крим економічно вигідне – Демчишин
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:50 0:00

Постачання електроенергії у Крим економічно вигідне – Демчишин

За 10 місяців на поставках електроенергії до Криму Україна заробила близько 300 мільйонів гривень, повідомляє міністр енергетики України Володимир Демчишин.

«Договір за період свого існування приніс прибуток. Якщо у маржі, то це приблизно 3%, враховуючи великий обсяг – це понад 300 мільйонів гривень», – заявив Демчишин у понеділок, 23 листопада, на брифінгу у Києві.

Контракт на імпорт російської електроенергії 28 грудня 2014 року підписав виконувач обов’язків генерального директора держпідприємства «Укренерго» Василь Андрієнко.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на початку 2015 року заявив, що договір підписаний з «Кримським федеральним округом», і ініціював перевірку за контрактом.

23 листопада прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що направив матеріали службового розслідування щодо підписання контракту на постачання електроенергії до Криму, і висловив надію, що «Генеральна прокуратура завершить розслідування і притягне осіб, винних у підписанні цього контракту, до відповідальності».

XS
SM
MD
LG