Доступність посилання

ТОП новини

Нацполіція перевірить слідчих і оперативників у регіонах – Деканоїдзе


Хатія Деканоїдзе
Хатія Деканоїдзе

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила про створення у складі поліції спеціальних комісій, які перевірятимуть роботу регіональних підрозділів за своїми напрямками, зокрема – щодо якості роботи слідчих та оперативних служб. Про це Деканоїдзе заявила у вівторок на нараді керівників Нацполіції та її структурних підрозділів, інформує прес-служба МВС.

За її словами, до складу цих комісій включать співробітників центрального апарату, які пройдуть переатестацію та будуть призначені на посади.

«Переатестація надасть можливість обрати кращих працівників, а спеціальні комісії визначать рівень професіоналізму слідства та оперативних служб регіональних підрозділів Нацполіції», – зазначила Хатія Деканоідзе.

Раніше активісти «Громадського люстраційного комітету» повідомили про призначення першим заступником голови Національної поліції донедавна заступника міністра внутрішніх справ Василя Паскала. Активісти виступали проти такого призначення, наголошуючи на тому, що Паскал підпадає під дію закону про очищення влади.

Керівництво Національної поліції поки не коментувало інформації про призначення Василя Паскала на керівну посаду.

XS
SM
MD
LG