Доступність посилання

ТОП новини

15 депутатів БПП об’єдналися у внутрішньофракційну групу – Найєм


Мустафа Найєм
Мустафа Найєм

Народний депутат з фракції «Блок Петра Порошенка» Мустафа Найєм повідомляє, що 15 депутатів БПП об’єдналися в окрему внутрішньофракційну групу.

«П'ятнадцять народних депутатів з фракції БПП об’єдналися в Антикорупційну платформу, головним завданням якої буде протидія корупції у парламенті і парламентський контроль за діяльністю виконавчої влади. Ми домовилися узгоджувати свої позиції щодо порядку денного роботи парламенту та кадрових питань. Тимчасовими координаторами депутатського об'єднання були обрані Віктор Чумак і Мустафа Нйаем», – написав Найєм у вівторок, 24 листопада, на своїй сторінці у Facebook.

У той же час депутат Єгор Фірсов, коментуючи ймовірний розкол у фракції, повідомив, що до групи увійшли депутати, які втомилися від корупції.

«Увійшли у неї ті депутати, які втомилися від корупційних скандалів і не готові більше мовчки спостерігати за тим, як наші міністри продовжують у відкриту провертати свої кримінальні схеми, а правоохоронці закривають на це очі», – написав Фірсов у Facebook.

За словами Єгора Фірсова, до цього об’єднання окрім нього та Найєма також увійшли Віктор Чумак, Світлана Заліщук, Сергій Лещенко та Наталія Новак.

Раніше у вівторок коментуючи ситуацію у фракції БПП її голова Юрій Луценко заявив, що відбувається дискредитація фракції у цілому та її окремих членів. Він наголосив, що на засіданні фракції у понеділок «просто відбувалася відверта розмова людей, які сповідують відкриту політику».

Згідно з інформацією, яку напередодні оприлюднила низка ЗМІ, на засіданні фракції БПП у понеділок ввечері група депутатів звинуватила частину керівництва фракції в корупції й організації інформаційних провокацій.

XS
SM
MD
LG