Доступність посилання

ТОП новини

Вибори у Красноармійську та Маріуполі відбудуться – голова ЦВК


Голова ЦВК Михайло Охендовський
Голова ЦВК Михайло Охендовський

Центральна виборча комісія в разі бездіяльності місцевих ТВК візьме на себе ініціативу проведення виборів у Маріуполі та Красноармійську на Донеччині. Про це 27 листопада заявив голова ЦВК Михайло Охендовський.

«Враховуючи, що бюлетені вже знаходяться на виборчих дільницях, враховуючи, що голосування точно відбудеться і в Маріуполі, і в Красноармійську, жодних підстав ставити під сумнів можливість встановлення результатів відповідних виборів немає. Голосування відбудеться з вірогідністю 100% і з такою ж вірогідністю будуть встановлені результатів виборів депутатів», – пообіцяв Охендовський.

25 жовтня голосування на місцевих виборах у Маріуполі та Красноармійську на Донеччині не відбулося. Територіальні виборчі комісії цих міст відмовилися передавати дільничним виборчим комісіям бюлетені, виготовлені у маріупольській друкарні «Приазовський робітник» через пошкодження і помилки в них.

Верховна Рада призначила місцеві вибори в Маріуполі та Красноармійську на 29 листопада.
24 листопада Центральна виборча комісія заявила, що надрукувала бюлетені для голосування на цих виборах. Станом на 27 листопада всі дільничні виборчі комісії у двох містах отримали виборчі бюлетені.

XS
SM
MD
LG