Доступність посилання

ТОП новини

Пєсков: зустрічі між Путіним і Ердоганом у Парижі не буде


Дмитро Пєсков (©Shutterstock)
Дмитро Пєсков (©Shutterstock)

Президент Росії Володимир Путін не буде зустрічатися з президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом у Парижі в кулуарах конференції ООН з клімату. Про це заявив речник Путіна Дмитро Пєсков.

«Зустріч з Ердоганом не планується, про цю зустрічі не йдеться. Такої зустрічі не буде», – сказав він. Відповідаючи на запитання, чи можлива зустріч або телефонна розмова лідерів Росії і Туреччини в найближчі дні, Пєсков наголосив, що «наразі в графіку Путіна не значиться будь-яких контактів».

Торкаючись можливої зустрічі президентів Росії і США в Парижі, Пєсков зазначив, що, найімовірніше, Володимир Путін і Барак Обама «переговорять в кулуарах конференції».

Прес-секретар російського президента додав, що за підсумками візиту до Парижа Володимир Путін поспілкується з журналістами.

Відносини між Росією і Туреччиною різко загострилися після того, як турецькі військові збили 24 листопада російський Су-24 над Сирією, біля кордону з Туреччиною. Анкара стверджує, що літак залетів у її повітряний простір, незважаючи на попередження. Москва заявляє, що літак був над сирійською територією, і запровадила санкції проти Туреччини.

XS
SM
MD
LG