Доступність посилання

ТОП новини

«Опора»: у Красноармійську на виборах найбільше голосів отримала партія «Відродження»


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

За результатами паралельного підрахунку громадянської мережі «Опора», у Красноармійську міську раду проходять партії «Відродження», «Опозиційний блок» і Молодіжна партія України.

Як повідомляє прес-служба «Опори», партія «Відродження» отримала 58,64% голосів виборців, «Опозиційний блок» –13,43% і Молодіжна партія України – 8,75%.

Інші партії набрали менше від необхідних 5% голосів виборців.

За партію «Блок Петра Порошенка» віддали свої голоси 4,36% виборців, за партію «Об’єднання «Самопоміч» – 4,32%, за партію «Наш край» – 3,33%, за Радикальну партію Олега Ляшка – 2,07%.

За даними «Опори», на виборах Красноармійського міського голови перемагає самовисуванець Руслан Требушкін, за якого проголосували 83,5% виборців, кандидат від Молодіжної партії Сергій Адрійченко отримав 7,6% голосів виборців.

Офіційних результатів виборів ще немає.

29 листопада місцеві вибори проходили у Маріуполі та Красноармійську. Через проблеми з бюлетенями у день місцевих виборів 25 жовтня голосування у цих містах Донеччини не відбулося.

Як повідомили в «Опорі» та МВС, місцеві вибори у Маріуполі та Красноармійську 29 листопада пройшли без значних порушень.

XS
SM
MD
LG