Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики стріляли на трьох напрямках – штаб АТО


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Проросійські бойовики на Донбасі від 18:00 3 грудня до 6:00 4 грудня продовжили обстріли позицій українських військових на Донецькому, Артемівському та Маріупольському напрямках. Всього зафіксовані 14 таких випадків, інформує прес-центр штабу АТО.

За цими даними, з гранатометів та стрілецької зброї були обстріляні Авдіївка, Опитне, Новгородське та Піски.

«По Новгородському вночі майже дві години гатили з гранатометів, стрілецької зброї, а також 82-міліметрових мінометів», – ідеться в повідомленні.

Із гранатометів різних типів та стрілецької зброї сепаратисти стріляли в районах населених пунктів Луганське, Зайцеве та Широкине.

В угрупованні «ДНР» українських військових звинувачують в обстрілах околиць Донецька та Горлівки. В угрупованні «ЛНР» про зміну оперативної ситуації не повідомляють.

Упродовж двох осінніх місяців у зоні АТО фіксувалося відносне затишшя і майже повна відсутність обстрілів. Проте від початку листопада все частіше надходять повідомлення про випадки порушення режиму припинення вогню. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні Мінських угод, а спостерігачі ОБСЄ продовжують фіксувати порушення режиму припинення вогню на лінії розмежування сторін на Донбасі.

XS
SM
MD
LG