Доступність посилання

ТОП новини

МНС Росії надіслало додаткові генератори до Криму


Міністерство з надзвичайних ситуацій Росії 3 грудня надіслало до окупованого Криму літаком Іл-76 40 мобільних генераторних установок потужністю 7,5 кіловата та один генератор потужністю 500 кіловатів. Як інформує сайт МНС Росії, передані також намети і резервуари для води.

«Все це обладнання призначене для забезпечення життєдіяльності населення Кримського півострова в умовах дефіциту електроенергії і віялових відключень. Генератори будуть використані для безперебійної подачі електроенергії на об’єкти зв’язку, намети – для розгортання містечок життєзабезпечення в населених пунктах, резервуари використовуватимуться для забезпечення запасів води», – мовиться в повідомленні.

2 грудня президент Росії Володимир Путін взяв участь у запуску першої нитки енергомосту до Криму з Росії, який має в перспективі забезпечити незалежність окупованого Криму від енергосистеми України. Попри це, ситуація з постачанням електрики на півострів далі є складною.

22 листопада через підрив електроопор у Херсонській області до Криму перестала надходити електроенергія з материкової частини України. На півострові оголосили режим надзвичайної ситуації.

XS
SM
MD
LG