Доступність посилання

ТОП новини

В МНС Росії не виключають залучення додаткових сил для пошуків зниклого на Ельбрусі українця


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

В МНС Росії не виключають можливості розширення зони пошуків і залучення додаткових сил для пошуків зниклого на Ельбрусі українця. Про це, як передає ТАСС, заявив представник Ельбруського високогірного пошуково-рятувального загону МНС Росії Руслан Джаппуєв.

Станом на 14:00 (за московським часом) пошуково-рятувальні роботи з пошуку співробітника обсерваторії Національної академії наук України Миколи Парахіна призупинені. Вони результатів поки не дали…Зараз в Приельбруссі погода ясна, але на місці проведення пошукових робіт висока ймовірність сходження лавин», – додав представник МНС.

За його словами, пошуки зупинили до ранку неділі. У суботу рятувальники оглядали Терскольську ущелину, працювали на висоті понад 3 тисячі метрів над рівнем моря, але виявити слідів українського сноубордиста-вченого так і не змогли.

За даними російського відомства, українець, співробітник обсерваторії Національної академії наук Михайло Парахін, 1 грудня орієнтовно о 16:00 за місцевим часом вийшов покататися на сноуборді і не повернувся. Пошуки українця почалися 3 грудня. Як повідомляли в МЗС України, інформація про загибель українця на горі Ельбрус у Росії перевіряється.

XS
SM
MD
LG